30 Ocak 2013 Çarşamba

Ghost (Korean Drama)

GHOST

Diziyi geçen hafta izlemeye başladım şimdi 4.bölümdeyim. inanılmaz bi dizi benim çok hoşuma gitti. Kurgusu çok güzel 2. bölüm hariç diğer bölümler (topu topu 3 bölüm ama olsun) çok gerçekçiydi. Neyse yorumlarımı sonraya saklıyım konuyu anlatıyım.
Kim Woo Hyun (So Ji Sob) çok başarılı bir polistir.(karizmadan ölecek çok hoş) ve siber soruşturma ekibinin de takım lideridir. İntihar ettiği düşünülen Shin Hyo Jung'un aslında intihar etmediğini birisi tarafından öldürüldüğünü gösteren bir videonun ortaya çıkmasıyla işler karışır. Daha önceki olaylarda da karşılarına çıkan Hades'in (hacker ) katil olduğu kanısına varan Woo Hyun ve ekibi Hades'i siber alemde aramaya başlar. Ancak Hades'i yakalamak o kadar da kolay değildir. Hades kimdir tüm bunları neden yapmaktadır? SHJ'u öldüren gerçekten Hades midir?

Aslında konuyla ilgili yazılacak bir sürü şey var ama daha fazla yazarsam illaki bişeylar açıklamam gerekecek ve bu da diziyi izleyecek olanlar için çok kötü olur. Şimdiye kadar izlediğim bölümler çok heyecanlıydı. Hackerlar, sanal dünya, polisler ilgimi çeken her şey dizide toplanmış. Bi tek 2. bölümde bir mantık hatası vardı. Ama olsun çok güzel kesinlikle izlenmeli. Umarım sonradan bozmaz. Sonradan bozulursa çok sinir olurum.
Yeni bölümü gelse bir an önce izlesem. Üstteki 1.video tanıtım videosu çok kısa ama sadece bunu bulabildim.Merak edenler 1.bölümün yarısını izlesinler sanırım karar vermeleri için yeterli olacaktır.
Bu da dizinin müziklerinden biri;

Burn Out-Block B

                                                                                                     Çançiçeği...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder