10 Şubat 2013 Pazar

K-Pop Ultimate Audition


Evet,gençler ve her daim genç kalanlar.... Bir dizinin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız.Bendeki bu ölmeden önce herşeyi izleyeyim düşüncesiyle daha bir çok dizinin sonuna geliriz ya,hayırlısı bakalım...Evet,lafı geçmişken gerçekten böyle bir düşüncem var,ölmeden önce hepsini bitirmek istiyorum,sanki yarın ölecekmiş gibi hissedip kendimi dizilere gömüyorum (aman Allah gecinden versin diyelim,cümlemize :) )Sanki bu sene sınava girecek ben değilim de ebem derler bizim buralarda :D neyse benim psikolojik sorunlarımı bir kenara bırakalım ve dizimize dönüş yapalım... M2 isimli grup dağılma aşamasındadır,hepsi ayrı kafadadır,anlaşamazlar.Bunun üzerine şirket bazılarını mezun edip,yerlerine M2 junior dedikleri,alıp,eğitip,besleyip büyüttükleri gençleri koymayı düşünürler.M2 juniorlar için de yarışma olur.8 kişi seçilir.Ve bunların içinde aslında bir kız olan Ji Seung Yeon da vardır,erkek kılığında.
 Şimdi karakterlerimize bir göz atalım:




-Ji Seung Yeon:İngilteredeki okuldan,Beethoven'ın parçasını,'kardeş olun ey insanlar' diye hepimizin bildiği parçasını,hip-hop'a dönüştürdüğü için okuldan atılır.Şarkı için tık.Kore'ye geri döner.Ailesine haber veremez ve bu seçmelere katılır,erkek kılığında ve seçilir.Kendilerini dizideki hali tavrı karakteri giyinişi herşeyiyle pek bir sevdim,ama normal halini pek seveceğimi düşünmüyorum,araştırınca bunda karar kıldım.Kendileri birde MBLAQ'den Mir'in ablası.Zaten dizide MBLAQ'i bol bol görmek de mümkün.Şimdi esas gönlümün sahibine geçelim.



-Kang Woo Hyun:Kendileri gönlümün biricik sahibi <3 Aynı zamanda Yoochun'cuğumuzun kardeşi.Gerçek ismi Park Yoo Hwan.Dizide M2 grubunun liderini canlandırmakta.Pek kaba,pek isyankar,tam benim tipim.O kadar seviyorum ki bu çocuğu yani ne desem bilemiyorum.Canım canım.Tabi Ji Seung Yeon ile de bir aşkları var.Çok tatlılar.Kızı öpüşü,öpücem diye yaklaşıp yanağının sıkması,her hali şirin,marry me diyorum başka da bir şey demiyorum.

Şimdiii,diziyle ilgili yorumuma geçecek olursak,ben çok sevdim.Saçmalıklar yok değildi.Ama dizi kendini izlettirdi.Hiç sıkılmadım.Bölümlerin her biri zaten jet hızıyla geçti mübarek.Belki ilk bir iki bölüm hoşunuza gitmeyebilir ama sakın bırakmayın izleyin,tam eğlenceli zaman geçirebileceğiniz bir dizi.Ama Korelilerin diziyi benim kadar sevdiği söylenemez çünkü 16'dan 14 bölüme düşürülüp çabucak bir final yapıldı.Olsun,kısmet :)Yalnız bir ingilizce konuşuşları vardı ki dizideki başkanın ve takım liderinin,gül gül öldüm.Kasıla kasıla bir hal oldular,oh yeahh falanlar çok hoştu :) Müziklerini de ayrı bir sevdim ki aradaki yarışmalarda,juniorların seslendirdiği şarkılar pek bi güzeldi,keratalar çok güzel söylediler...Dinleyin şimdi haydi anacım..
M2-Stand up:
MBLAQ-I already knew:(Favori şarkım bu çok seviyorum)

Bigbag-La la la:(Bu çocuk da favorim,süper rap yapıyor)

본능적으로-Yoon Jong Shin: (bu şarkıda çok güzel)

Bunlar müziklerdi.Ha birde şu kamera arkasını izleyin.

İşte böyle sevgili okuyucularım,önerdiğim bir dizidir,izleseniz pişman olmazsınız :)
Yazının esas teması:Marry me Yoo Hwan-aa                            hanijuni

4 yorum:

  1. bn bu diziye bayıldım tekrar tekrar izliyorum halada bıkmadım hele park yoo hwan canım oppam . gülüşü ,hareketleri ve music is my life şarkısına bayıldım kamera arkasında çok tatlı hareketleri var bu diziyi,oppa mı açıkcası korelileri anlatmaya kelimeler yetmez ve anlatabilecek bir kelime yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru demişsin ''adsız'' arkadaşım :D Pek beğeneni olmamış ama bende senin gibi çok sevmiştim ^^

      Sil
  2. Müthiş bi diziydi devamı olsaydı çok güzel olurdu

    YanıtlaSil