22 Ağustos 2016 Pazartesi

Külkedisi İstedi Bir Prens Allah Verdi Dört Prens

1 değil 2 değil tam 4 tane miiii! Aşk dörtgeni mi! Evet çocuklar yanlış duymadınız aşk dörtgeni, yani sanırım olacak :D

Gördüğünüz bu erkekler arka soldaki amca hariç kuzen olmaktalar. Bi dedeleri var ki tatliş ve 5. evliliğini daha 1. bölümde yapmış bir kimse ve evet tahminleriniz doğru, kadın bir YILAN!!! Yani aslında tam bir yılanlığını göremedim şunun şurasında 4 bölüm yayınlandı ama olsun, potansiyeli var :D Neyse zannımca bu çoceklerin hiçbirinin anası babası yok, dedelerinin himayesinde Haneul evinde yaşıyorlar - ki dedenin holdinginin adı da Haneul yani Gökyüzü, çok sevdim <3 Ama pek de iyi ilişkileri yok. 



Hyun Min (Ahn Jae Hyun) sahip olduğu kaynakların yani para olsun, yakışıklılık olsun, popilik olsun farkında olan ve çok iyi kullanan birisi. Onun hakkında bize verilen ilk bilgi kazanova olduğu.



Kang Ji Woon (Jung Il Woo) da bu eve en son katılan kişi. Annesi öldüğünden yetimhane de büyümüş, gördükleri dolayısıyla haşin birisi. Bu yeni çıkan akrabalrdan da pek memnun değil. Yani o bir sokak çocuğu diyebiliriz. 


Seo Woo (Lee Jung Shin) ise bir idol. Fanları falan var, şarkı türkü modunda. Onun hakkında daha pek bir şey öğrenemedik.
  • Arkadaki amca da dedenin yardımcısı. Her işe koşuyor.


Veeeee şimdi benim diziyi izleme sebebim olan insana gelelim. Eun Ha Won yani Park So Dam. Kendisi benim pek bir minnoş bulduğum bi oyuncu. Böyle çok masum tatlı bir tipi var. Kendisini Veteran da küçük bir rolde görmüştüm. Tek göz kapaklı kızlara bayılıyorum çok güzeller.( cümlenin tuhaflığı) Bu diziyi de onun oynayacağını görüp konuyu da merak edince izlemeye başladım. Kendisi çok iyi kalpli olan adeta bir külkedisi. Üvey annesi ve ablasıyla yaşıyor ki onları eşek sudan gelinceye kadar döv, nalet insanlar. Her işi bu yapıyor, üniversiteye gidebilmek için 10 ayrı part time işte çalışıyor. Babası zaten ortada yok, ki ona da gıcığım. 

İşte bunlar nasıl tanışıyor derseniz, Hyun Min bir parti de arkadaşlarına dedesinin düğününü mahvedeceğini söylüyor. Onlarda nasıl falan derken, kapıdan ilk giren kızı düğüne nişanlım diye götürücem diyor. Kader o ki kızımız pizza teslimatına geliyor partiye. Orada da zengin züppelerin aşağılamasına maruz kalınca üstün Taekwondo yeteneğiyle onları bir güzel pataklıyor. Evet kendisi mükemmel dövüşüyor <3 Sonra Hyun Min bunun peşine düşüp oraya gelirse ona bin lira vereceğini söylüyor, kızın da eksik miktarı o kadar, tamam diyor o da. Böyle bir tanışıklık üzere olaylar gelişiyor ve dedenin hoşuna giden kızımız, bu oğlanları hizaya getirmek adına Haneul evine çağrılıp orada yaşaması teklif ediliyor. 
Ama bir şartla: SEVGİLİ OLMAK YASAK. :D
Oyunculuklar şahane değil. Na Eun gözüme çok batıyor hele. Ne zaman onu çekseler şiş yanakları dikkatimi dağıtıyor assd ama kızın da suçu yok. Genel olarak kimsenin oyunculuğu aham şaham değil, Jung Il Woo kasım kasım bir hal oldu hatta. Ama tatliş bir dizi çerezlik. You Are Beautiful'a da benziyor genel hatları ile. Gitmeden iki tane şarkısını da atıyım.
Bu arada ben Hyun Min- Ha Won Couple'ını destekliyorum :D





hanijuni

8 yorum:

  1. Seç bakalım seçebilirsen bu yakışıklı çocuklardan birini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Hyun Min'i çoktan seçtim de kardeş :D Ha Won'un gönlü Ji Woon'a meyil etmekte. Umudum BOF misali olması,benzerlikleri düşününce:)

      Sil
  2. Bu kadar saracağını hiç düşünmezdim dizinin. Zor bekliyorum 6 günü!!
    Ve bence de Hyun Min, net Hyun Min!! :)) Özellikle son bölüm! ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçimizdeki BOF aşkını ortaya çıkardı bence :D Onun kadar olmasa da ben de bekliyorum ilerki bölümlerin neler getireceğini ve tabii kii Hyun Min :D

      Sil
    2. Evet ya hiç öyle düşünmemiştim :) Hep BOF'tan bunlar.. :D Az önce izledim "Son bölüm..." deyip gideceğim yine. ^^

      Sil
    3. Ya ben daha izlemedim ama insta da kliplere ve fragmanlara baktım. Sanırım shiplerim battı ve yanlış yollara sürüklendi :/ Üzdü...

      Sil
  3. diziyi izlememiş olmakla birlikte ostleri dinlerken klibi izlemiş bulundum, sonra da beynim yandı tabi. dört biraz fazla geldi, hiçbir şey anlamadım, herkes herkesi seviyor gibi bir şey uyandı kafamda sonra emaaan dedim. ama ostler güzeldi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ya herkes herkesi sevmicekmiş sanırım yani bende 6dan sonra izlemedim de daha :D Fragmanlara bakarsak böyle gözüküyor.Emaaanlık bir dizi cidden yani olaylar saçmalaştı, neden böyle şeyler izliyorum bilmiyorum XD Jessi'nin söylediğini bende beğeniyorum :*

      Sil