23 Eylül 2013 Pazartesi

Kubbenin Altında

'

'Hepimiz kubbenin içinde mahsur kaldığımıza göre, hiçbirimizin sırrı güvende değil''
Çıktığından beri online olarak takip ettiğim diziyi, sezon finali yapsında öyle yazayım diyordum, yaptı ve işte bende buradayım :)
Şimcik konusuna geleyim hemen, Amerika'nın kendi halinde bir eyaletindeki kendi halinde bir kasaba olan Chester's Mill, birgün aniden gizemli bir kubbenin altında kalır o.O İçeride her türlü insan vardır, ve bu her türlü insanın hepsinin kendine göre pislikleri vardır ve denildiği gibi hiçbiri güvende değildir.


Big Jim: Bu dizideki en pislik insandır kendisi. Kubbe inmeden önce belediye başkanlığına aday olan Big Jim, kubbe inince iyice reis havalarına bürünür ve kendi menfaati için halkı kandırarak bu sezonun sonuna kadar pisliklerini devam ettirmiştir, hayatının günlük rutini gibi adam öldürüyor lan resmen, bir gün öldürmese içi rahat etmeyecek, bir geber git de kurtuluyum artık, tiksindim senden!!!


Dale Barbara( Nam-ı Diğer Barbie): Bu da dizideki Marry Me diyeceğiniz tek insan, güzel insan <3 Eski asker yeni ''cleaner'' olan (pis insanların pis işlerini yapıyor kendisi, infaz vs. yani) Barbie. Bir insanın takma adı bu kadar ilginç olabilirdi ve oldu. Ken diyeydiniz bari. Barbie kasabanın yerlilerinden değil, biraz sonra göreceğiniz Julia'nın kocasından borç tahsil etmeye gelince ve yanlışlıkla onu öldürünce, birde yanlışlıkla kubbede kalınca olayların baş insanı oldu. Kasabada seveni kadar düşmanı bol, bir de sırları olunca vuhuuu, uğraşan uğraşana. Ama ne hoşsun sen, adam iki eli arkada kelepçeli 2 adamı indirdi yaaa <3 (Gözlerinden kalpler fışkırır)


Julia Shumway: Bu da güzel insan Julia. Barbie'nin kocasını öldürdüğü kadıncık. Eski gazeteci. Büyük şehirde işler sarpa sarınca kocasıyla bu kasabaya huzur bulmaya geldi, ama bulabildi mi, pek söylenemez. Nereden tanıyorum ben bu hatunu derseniz, şuradan canlarım, kendisi Alacakaranlık serisinin birinci filmindeki Victoria. Diğer filmlerinde kendisi yoktu, benim sevmediğim bir Victoria vardı.Çok güzel, gereğinden fazla güzel bir kadın, dış görünüş olarak benzemek isteyebileceğim birisi. Bu kızçede işte dizide Barbie'de tutsak kalınca, yazık sokakta kalmasın diyerek evini ona açar, dedeye pardon Barbie'ye sahip çıkar :D Ama bilmiyordur ki o kocasının katili... (Gerilim müziği, dım dım, dım dım)


Angie McAlister:Bu da lanet kız kategorisinde birinciliği elinde tutan Angie... İyi kız falan ama pislik işte, günü kurtaran onlan bunlan takılan bir kız. Junior'a da ümit veriyor, sonra çocuğu mal edip ortada bırakıyor( ha zaten mallık potansiyeli vardı, bu üstüne daha da ekleyerek ortaya çıkarttı) Neyse bu Junior'ı mallandırınca, Junior'da bunu eğitmek için yer altlarındaki zindana kapatıyor, bir beş bölüm Angie'nin çilesini çekiyorsunuz. Bu kızıda nereden hatırlıyorum diyorsanız, Secret Circle da başroldü, o dizide tutmadı sanırım. O eli unutmayın önemli o el, ona göre :D





Junior: Dizideki karakteriyle askerde çok dayak yiyecek birisi, ama her türlü yakışıklı :D Adam olsa insan olsa güzel bir ilişkisi olabilir ama Angie'ye takıntılı, bazı psikolojik sorunları var biraz... Veeee Big Jim'in oğlu, ne güzel di mi? Baba-oğul manyak couple! Bu da işte Angie'ye büyük bir aşkla takıntılı, kıza sen hastasın aslında beni seviyorsun modunda falan, ben bu çocuğun azıcık sevgi görse düzeleceği fikrindeyim ama seveni yok ki!

Joe ve Norrie:
Joe, Angie'nin kardeşi, kendisi bir inek, kubbeyle ilgili çok bilimsel çalışmaları var :D Norrie'de iki annesiyle tedavi olmak adına bir kliniğe giderken Kubbe'de takılı kalmış bir kızımız, asi stayla bir kız, ama Joe ile çok iyi anlaşıyorlar ve Kubbe hakkındaki gizemleri çözmeye çalışıyorlar.
Şimdi de bir kaç kareye bakalım:
Bu da nur içinde yatasıca, üstüne Kubbe inen ineğimiz,
hakkında dizimag de bıktırana kadar RIP geyiği yaptılar, anmasam olmazdı.

Gerçekte böyle hoş bir insan Junior,
bence bu çocuk Clark Kent olmaya çok uygun, yetkililere duyurulur

Doğru söze ne denir?

Çaldığı bölüme çok güzel uyan bu şarkıyla bitireyim artık. Sevdin mi canım derseniz, iyi ya hani daha ilk sezon ama gelişeceğini düşünüyorum, izleseniz de izlemesenizde bir şey kaybetmezsiniz ;)
hanijuni



3 yorum:

  1. çok da iyi olmuş çok da güzel olmuş.yalnız gerçekten o rip ineği ne ağızlarına doladılar yönetmen amca ineği böldürdüğüne bin pişman. yazık günah burdan rip inek hayranlarına sesleniyorum bırakın peşini artık hayvanın bari fosili rahat etsin.

    YanıtlaSil
  2. beni kesseler bu ka olay olmaz.

    YanıtlaSil